duminică , iulie 14 2024
Breaking News

Scoala De Soferi Brasov

Inscrierea la scoala de soferi Brasov

Daca ai luat decizia de a te inscrie la scoala de soferi Brasov, felicitari! Obtinerea permisului de conducere cu siguranta este un motiv de bucurie, dar pana atunci trebuie sa treci pe la scoala.

Pentru a te inscrie la scoala de soferi, ai nevoie de un dosar pentru inscriere. Acesta trebuie sa contina mai multe documente. In cazul in care oricare dintre documentele respective lipsesc, dosarul nu este complet. Acest lucru inseamna ca nu te poti inscrie pana nu ai dosarul complet.

Acest articol iti aduce la cunostinta care sunt documentele necesare pentru a te inscrie la scoala de soferi. Vei descoperi si cateva sfaturi utile pentru a face alegerea cea mai potrivita. Ramai asadar alaturi de noi in urmatoarele minute, pentru ca vei afla lucruri utile.

Dosarul pentru scoala de soferi Brasov

Dupa cum spuneam in randurile de mai sus, este necesar un dosar cu diverse documente pentru inscrierea la scoala de soferi. Asadar, ai nevoie de cartea de identitate, mai exact o copie a acesteia care va fi atasata la dosar. Fireste, la scoala ti se poate cere sa prezinti documentul in original (acesta ramane la tine).

Scoala De Soferi BrasovAi de asemenea nevoie de o adeverinta eliberata de catre medicul de familie. Adeverinta va avea mentiunea ca esti apt pentru scoala de soferi. Dosarul trebuie sa contina si avizul psihologic, acesta fiind obtinut dupa sustinerea unui test psihologic. Acest aviz este eliberat de la un cabinet individual de psihologie, care este autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Dosarul va contine de asemenea si fisa medicala auto, care este valabila un an. Vei fi trimis de la scoala de soferi la o policlinica autorizata de Directia de Sanatate Publica. Acolo vei fi supus unei examinari medicale (vedere, reflexe, etc.), si la final vei primi fisa respectiva. Pentru ca totul sa fie in ordine, fisa trebuie sa aiba mentiunea “Apt”.

Nu in ultimul rand, ai nevoie de cazierul judiciar, eliberat de la politie. Acesta va avea mentiunea “Examen auto” si este valabil timp de 6 luni. Pentru eliberarea cazierului judiciar vei avea nevoie de cartea de identitate.

Sfaturi utile pentru alegerea scolii

Cand vrei sa alegi scoala de soferi Brasov, este necesar sa tii cont de unele detalii. Mai intai de toate trebuie sa stii care iti sunt optiunile. Afla asadar cate scoli de soferi exista in oras.

Cand stii ce optiuni ai, incepe sa culegi cat mai multe informatii despre fiecare scoala in parte. Nu este greu sa faci acest lucru, mai ales in aceasta perioada cand pe Internet gasesti toate informatiile. Cauta informatii si orienteaza-te spre scoala care are cea mai buna reputatie din oras.

Intereseaza-te in legatura cu taxa de scolarizare. Afla care sunt metodele de plata si daca ai posibilitatea de a plati si in rate. Daca nu ai multi bani la dispozitie, plata scolii in rate poate fi o solutie foarte buna pentru tine.

Apoi intereseaza-te in legatura cu instructorii auto. Poti afla tot din mediul online sau poti vorbi la scoala pentru a afla cat sunt acestia de experimentati. Afla cat mai multe informatii despre ei, pentru ca orele de practica le vei face alaturi de acestia.

Si nu in ultimul rand, afla ce masini detine fiecare scoala de soferi Brasov. Poate doresti sa faci scoala pe o masina cu cutie automata. Toate aceste informatii te pot ajuta sa faci alegerea potrivita.

Verifica si

Firma de Securitate Brasov

Firma de Securitate Brasov

De ce poate fi utila colaborarea cu o firma de securitate Brasov? In viata de …

Close